Om

Passito AB

Verksamhetsanalys

När era processer behöver utvecklas

 

 

I all verksamhet är behovet av att kontinuerligt utveckla sina processer oändligt, Passito kan alltid erbjuda analyser av rådande marknadsläge och trender inom online och teknik. Hur kan eran affärsmodell anpassas med tanke på mobilitet och smartphones? Vilka möjligheter att koncentrera och skala er IT mha molntjänster? Kan 3D printing vara den teknik som möjliggör för er att komma före era konkurrenter?

 

 

Kontakta Jonas Axelsson på 0704676859 eller på jonas.axelsson@passito.se för ett förutsättningslöst samtal.

Eller vår Säljchef Hanna Axelsson på 070-777 62 77

 

 

Allt kan sägas gå i cirklar, men vad som är viktigare är att analysera vad dessa cirklar och pilar betyder för er.

Processledare

Att omsätta strategi i nya processer

 

 

Den nya inriktningen med de nya möjligheterna gör att bolagets existerande processer måste snalyseras och förändras, det gör våra erfarna kravanalytiker och processledre som säkerställer att ärat företags processer anpassas och optimerar för snabbast värde till kunden.

Nuläge eller börläge?

 

 

Vår erfarenhet är att det oftast finns bilder som beskriver hur det borde se ut men inte så ofta hur vi faktiskt arbetar, tillsammans kan vi enkelt skapa den bilden

Programledare

Innan en person har haft stort ansvar kan hen inte kallas programledare.

 

 

I all för av utvecklingsarbete måste det styras upp och drivas framåt, där Passito kan bidra på bästa sätt är när det bedrivs i ett program eller projekt som har ett tydligt mål, antingen så definierera vi det tillsammans eller så har ni redan ett behov som vi sakll fylla.

Vilka hinder skapar flest onödiga stopp och "waste" i företagetsprocesser? enkla och kraftfulla analyser hjälper er att förstå vilka förändringar som måste till och hur mycket snabbare vi fåpr ut värdet till kunden.

 

PASSITO AB

 

BORGVÄGEN 45

192 55 Sollentuna

 

0704676859

 

orgnumer 556684-4105